fbpx

6 stappen naar een job die écht bij je past

VIP traject

Herken je dit?

Ja, ik wil deze gratis video!

Vul het formulier in en ontvang meteen de gratis VIDEO

Wat anderen over de samenwerking zeggen

“Voor de twijfelaars, just do it!! Ik heb al enorm veel bijgeleerd, mezelf beter leren kennen en meer out of the box beginnen denken! Daarnaast brengt Shana de informatie op een leuke manier, waardoor je geïnspireerd geraakt en gemotiveerd bent om er direct mee aan de slag te gaan.”
“Ik moet toegeven dat ik de Masterclass van Shana een beetje links had laten liggen, want ‘ga ik daar iets mee zijn, ik heb er al zo vaak over nagedacht en niet echt iets gevonden waar ik écht goed in ben”. Maaar dankzij de oefeningen heb ik echt stappen gezet. En nog leuker, ineens werd de ‘pitch’ waar ik al zo lang over nadenk concreet! Ik weet nu eindelijk hoe ik aan mijn collega’s en werkgever ga uitleggen hoe ik nu echt wil gaan werken. Dus super bedankt Shana!”
Shana Cabus Road to Grow

Wie is shana?

Ik ben Shana, een spring-in-’t-veld met meer dan 7 jaar ervaring in de HR-wereld. Ik werkte als arbeids- en organisatiepsycholoog voor heel diverse bedrijven: van de bankensector tot overheid, tot allerlei grote en kleine bedrijven in de privé. Als loopbaancoach en change manager help ik mensen de juiste keuzes maken en voor verandering in hun loopbaan te kiezen.

In 2016 ging ik zelf richting burn-out en voelde ik me volledig opgebrand. Ik slaagde erin om het tij te keren en doe intussen al meer dan twee jaar de job van mijn dromen.
De combinatie van mijn eigen ervaringen met mijn kennis en expertise, zorgen ervoor dat ik jou kan helpen naar een job die écht bij je past!

Ik volgde net de Masterclass van Shana. Ik volgde enkele jaren geleden loopbaanbegeleiding en miljaar… ik vind het echt super jammer dat ik jou toen niet kende. Jouw oefeningen, jouw enthousiasme, jouw manier van vertellen… zeggen me nu al dat loopbaanbegeleiding bij jou wel een verschil kan brengen. Dus Shana, merci voor de zalige masterclass!