fbpx

LOOPBAAN REFLECTIE WORKSHEETS

Vijf concrete reflectie-oefeningen om bewust stil te staan bij jouw loopbaan

Wil jij graag...?

 • Met mijn hulp en tools leren hoe jij kan reflecteren over je loopbaan?
 • Meer zelfinzicht door de juiste vragen te stellen aan jezelf?
 • Jezelf uitdagen om kritisch te kijken naar je loopbaan zodat je niet vastgeroest geraakt?
 • Zelf regie over je eigen loopbaan houden door er regelmatig bewust bij stil te staan?
 • Een moment van zelfzorg creëren door op een leuke manier over je talenten en loopbaan na te denken?
Loopbaan Reflectie Worksheets
Worksheets

Wat krijg je?

 • Toegang tot het Road to Grow leerplatform
 • Een duidelijke instructievideo om meteen aan de slag te kunnen
 • 5 praktische Worksheets in je brievenbus met bij elke sheet een duidelijke instructie van hoe deze in te vullen
 • Onbeperkt toegang zodat je de worksheets elk kwartaal opnieuw kan gebruiken

Met als resultaat

 • Meer rust in je hoofd
 • Bewustzijn rond je loopbaan en werkgeluk
 • Heel wat nieuwe inzichten in jezelf

Hoe reflectie mij bracht tot waar ik vandaag sta...

Reflectie is voor mij echt het begin van alles geweest. Zonder reflectie had ik mezelf niet half zo goed gekend, geen idee gehad wat ik wou en hoe ik dat wou bereiken. Tijdens mijn opleiding arbeidspsychologie werden de reflectieverslagen in ‘mijn strot geramd’ zoals we dat zo mooi kunnen zeggen :-). 

In het begin voelde dit enorm als ‘lullen over mezelf’ in de vele verslagen die we moesten schrijven. Ik zag het nut er nog niet van in. Maar wat ben ik nu dankbaar dat ik de skill om kritisch naar mezelf te kijken in mijn studententijd zo heb meegekregen. Ik besef nu ten volle wat reflectie me al heeft gebracht in het leven. Nu kan ik met zelfvertrouwen zeggen dat zelfreflectie ervoor heeft gezorgd dat ik sta waar ik nu sta.

Vandaag de dag ben ik zelfstandige ondernemer die mijn job met liefde doet, ik heb leren relativeren, doe de dingen op mijn manier, vond een fantastisch lief die écht bij me past, trek de juiste vrienden aan, en, en, en, …

Al deze inzichten die reflectie brengen zijn goud waard!