fbpx

1-1 Begeleiding

Leer jezelf beter kennen

Dan kan 1-1 begeleiding jou helpen. 

Zelfinzicht is een cruciale stap in jouw zoektocht naar werkgeluk. Vaak proberen we maar wat, we veranderen van job zonder echt naar onszelf te kijken en onze talenten te identificeren.

Pas wanneer jij weet wie je bent, wat je wilt én wat je kan of wat je talenten zijn, weet je welke richting je uit moet. Pas dan kan je jouw loopbaan gericht vormgeven en iets doen wat je écht graag doet.

Loopbaancoaching

BORROW MY BRAIN

Wat

Tijdens een 1-1 sessie van 2 uur duiken we in jouw concrete loopbaanvraag. Je vult op voorhand een vragenlijst in en komt vervolgens naar het kantoor in Berchem. Je kan gedurende twee uur lang mijn brein lenen en ik zet al mijn kennis in om jouw gericht te helpen bij je specifieke loopbaanvraag. We zorgen ervoor dat jouw vragen beantwoord worden en dat je met een concreet plan van aanpak buiten stapt.

Hoe

  • Je krijgt toegang tot de R2G Werkgeluk Barometer
  • Je vult voorafgaand een korte vragenlijst in
  • 2 uur durende 1-1 sessie in Berchem
  • Concrete antwoorden en plan van aanpak

JOBCOACHING

Wat

Tijdens een intensief 1-1 traject leer je uitgebreid hoe je jezelf oriënteert op de arbeidsmarkt en in wat voor organisatie jij jezelf thuis voelt. Tijdens jobcoaching duiken we samen in jouw vraagstuk zodat jij leert eigenaarschap te nemen over je eigen loopbaan en de juiste keuzes kan maken. We gaan +7 uur samen aan de slag én je krijgt heel wat extra’s. Een uitgebreide zoektocht naar je ideale job? Die begint hier!

Hoe

  • Toegang tot de R2G Werkgeluk Barometer
  • Je vult voorafgaand een vragenlijst in
  • Een pakket van 7 uur 1-1 coaching in Berchem (online mogelijkheden te bespreken)
  • Talent Assessment met als resultaat jouw talenten op papier
  • Goodiebag
  • Als kers op de taart: na afloop krijg je toegang tot de online modules van Unleash your Talents, zodat jij ook na de coaching steeds verder kan met al mijn kennis en oefeningen

Jobcoaching kan enkel na een vrijblijvende intake waarin ik aftoets of er een match is en ik de geschikte coach voor jou ben.

Twijfel je over welke optie best is voor jou?

Stuur gerust een mail naar info@roadtogrow.be of plan een vrijblijvende online kennismaking. Ik denk met plezier met je mee!

Wil je meer info over loopbaancoaching via de VDAB Loopbaancheques? 

Als erkend loopbaancoach ben ik aangesloten bij Pygmalion en kan je beroep doen op VDAB cheques. Neem contact op via info@roadtogrow.be en ontvang meer informatie over de manier van werken met loopbaancheques.

VDAB loopbaancheque
Pygmalion
MarijkeLoopbaancoachee
Lees verder
Ons gesprek heeft me zo hard geholpen! Je hebt me de inzichten gegeven die ik nodig had, bedankt om te challengen en me een aantal handvaten te geven. Zo waardevol!
EstiLoopbaancoachee
Lees verder
Shana toonde veel persoonlijke interesse. Ze kwam met concrete ideeën en voorstellen. Ze analyseerde mijn situatie en mijn gedachten heel goed. Het was heel aangenaam om met haar te praten.
Loopbaancoachee
Lees verder
Shana is een luisterend oor maar durft ook te challengen waar nodig. Een klankbord van onschatbare waarde!
Previous
Next