Loopbaancoaching

Leer jezelf beter kennen

Dan is loopbaancoaching op jouw lijf geschreven. Zelfinzicht is een cruciale stap in jouw zoektocht naar werkgeluk. Vaak proberen we maar wat, we veranderen van job zonder echt naar onszelf te kijken en onze talenten te identificeren.

Pas wanneer jij weet wie je bent, wat je wilt én wat je kan of wat je talenten zijn, weet je welke richting je uit moet. Pas dan kan je jouw loopbaan gericht vormgeven en iets doen wat je écht graag doet.

know yourself

LOOPBAANCOACHING

Tijdens een intensief 1-1 traject leer je uitgebreid hoe je jezelf oriënteert op de arbeidsmarkt en in wat voor organisatie jij jezelf thuis voelt. Liever ondernemen of toch in loondienst? En in wat voor job of bedrijf dan? Deze coaching biedt de antwoorden op jouw vragen.

Wat

Een individueel coachingstraject waarin je ontdekt welke richting jij kan en wil uitgaan om je talenten en energiegevers optimaal in te zetten. We formuleren concrete antwoorden op jouw loopbaanvragen. De zoektocht naar jouw ideale job? Die begint hier!

Hoe

  • 4 of 7 uur met mezelf als gecertificeerd loopbaancoach
  • Traject van minstens 8 weken (online of op locatie)
  • Concrete oefeningen om mee aan de slag te gaan tijdens je traject

Prijs

Vanaf €40,- 

Dit is de prijs indien je recht hebt op loopbaancheques van VDAB. Geen idee of je hier beroep op kan doen? Neem dan hier contact met me op en ik zoek het voor jou uit. Heb je geen recht op loopbaancheques en is de stap naar individuele coaching voor jou dan te groot? Neem dan zeker even een kijkje bij mijn nieuwe online traject

Als erkend loopbaancoach ben ik aangesloten bij Pygmalion en kan je voor loopbaancoaching bij mij beroep doen op de VDAB Loopbaancheques.

VDAB loopbaancheque
Pygmalion

Heb je een laatste duwtje in de rug nodig? Liever eerst voelen of we een match zijn?

MarijkeLoopbaancoachee
Lees verder
Ons gesprek heeft me zo hard geholpen! Je hebt me de inzichten gegeven die ik nodig had, bedankt om te challengen en me een aantal handvaten te geven. Zo waardevol!
EstiLoopbaancoachee
Lees verder
Shana toonde veel persoonlijke interesse. Ze kwam met concrete ideeën en voorstellen. Ze analyseerde mijn situatie en mijn gedachten heel goed. Het was heel aangenaam om met haar te praten.
Loopbaancoachee
Lees verder
Shana is een luisterend oor maar durft ook te challengen waar nodig. Een klankbord van onschatbare waarde!
Previous
Next