fbpx

Loopbaancoaching

Leer jezelf beter kennen

Dan kan 1-1 begeleiding jou helpen. 

Zelfinzicht is een cruciale stap in jouw zoektocht naar werkgeluk. Vaak proberen we maar wat, we veranderen van job zonder echt naar onszelf te kijken en onze talenten te ontdekken.

Pas wanneer jij weet wie je bent, wat je wilt én wat je kan of wat je talenten zijn, weet je welke richting je uit moet. Pas dan kan je jouw loopbaan gericht vormgeven en iets doen wat je écht graag doet.

Loopbaancoaching
Shana Cabus Road to Grow

Wat is loopbaancoaching?

Tijdens een 1-1 traject leer je uitgebreid hoe je jezelf oriënteert op de arbeidsmarkt en in wat voor organisatie jij jezelf thuis voelt. Tijdens de coaching duiken we samen in jouw vraagstuk zodat jij leert eigenaarschap te nemen over je eigen loopbaan en de juiste keuzes kan maken. We gaan 4 of 7 uur samen aan de slag én je krijgt heel wat extra’s. Een uitgebreide zoektocht naar je ideale job? Die begint hier!

Tijdens de coachingsessies werk ik met verschillende methodieken en oefeningen die antwoord bieden op jouw vraag. Samen zorgen we ervoor dat jij weet wat jouw next step op professioneel vlak is en bereiden we je voor op het effectief nemen van die stap.

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek gaan we in op jouw concrete situatie en zorgen we ervoor dat jouw loopbaanvraag helder wordt. Op basis daarvan stel ik een traject voor je samen. Met de VDAB loopbaancheques kan je instappen aan een erg voordelig tarief!

Wat krijg je tijdens jobcoaching?

Loopbaan Reflectie Worksheets

wat kost jobcoaching?

Dankzij de VDAB Loopbaancheques betaal jij slechts €45 voor vier uur loopbaancoaching en nog eens €45 voor drie extra uren. De rest betaalt de overheid voor jou. Je lees hier alles over de voorwaarden.

Heb je geen recht op de loopbaancheques maar wil je wel graag ondersteuning? Dan ontwikkelde ik Unleash your Talents speciaal voor jou!

Laat je telefoonnummer achter en ik neem binnen de 48u contact met je op!

Als erkend loopbaancoach ben ik aangesloten bij Pygmalion, waardoor je beroep kan doen op de VDAB loopbaancheques. Niet zeker of je recht hebt op de loopbaancheques? Neem contact op via info@roadtogrow.be en we zoeken het samen uit!

VDAB loopbaancheque
Pygmalion

Wat anderen over de samenwerking zeggen

MarijkeLoopbaancoachee
Lees verder
Ons gesprek heeft me zo hard geholpen! Je hebt me de inzichten gegeven die ik nodig had, bedankt om te challengen en me een aantal handvaten te geven. Zo waardevol!
EstiLoopbaancoachee
Lees verder
Shana toonde veel persoonlijke interesse. Ze kwam met concrete ideeën en voorstellen. Ze analyseerde mijn situatie en mijn gedachten heel goed. Het was heel aangenaam om met haar te praten.
Loopbaancoachee
Lees verder
Shana is een luisterend oor maar durft ook te challengen waar nodig. Een klankbord van onschatbare waarde!
Vorige
Volgende