fbpx

DOORLOPEND AANBOD

Ook tijdens mijn zwangerschapsrust blijf ik jou helpen met loopbaanvragen. Voor een 1-1 coaching is het even wachten tot ik weer aan de slag ga, maar daarnaast heb ik ook een non-stop aanbod klaarstaan dat jou helpt waar en wanneer je wilt!

Hieronder vind je een overzicht van mijn diensten en op welke manier Road to Grow jou kan helpen tijdens mijn afwezigheid. 

Heb je verder nog vragen? Ik lees mijn mailbox sporadisch, dus stuur gerust een mail naar shana@roadtogrow.be

Zwangerschapsrust

MASTERCLASS WERKGELUK - actie!!

Tijdens deze Mindset Training over werkgeluk leer jij anders naar werk kijken. Gedurende 2 uur ga je met concrete oefeningen aan de slag om je mindset te transformeren en te leren hoe jij je dromen najaagt. Veel te vaak zitten we vast in blokkerende overtuigingen of assumpties over ‘hoe het hoort’, waardoor we denken dat het niet anders kan. De gedachte ‘Het is wat het is’ spookt regelmatig door jouw hoofd. Maar niets is minder waar. Er is een uitweg naar meer werkplezier en vrijheid in je leven. En die toon ik jou tijdens deze training.

  • Online training van 2 uur over werk én money mindset
  • Je kijkt waar en wanneer je wilt
  • Inclusief digitaal werkboek met oefeningen
 

Investering: € 49

– EENMALIGE ACTIE – 

Deze Masterclass verdwijnt binnenkort in zijn huidige vorm uit het aanbod. De masterclass zal een upgrade krijgen met heel wat nieuwe info en oefeningen, waardoor de prijs omhoog zal gaan.

DE ACTIE?⁠
👉🏻 Met de code STAN22 koop je de Masterclass voor slechts €39 incl. BTW i.p.v. €49.⁠
👉🏻 Je ontvangt binnenkort de volledige upgrade er gratis bij.⁠
👉🏻 Samengevat: als je NU instapt, krijg je dus méér voor minder geld 😱.⁠

ONLINE CURSUS: TALENT IN.ZICHT

Voor een 1-1 coachingstraject is het even wachten tot ik weer aan de slag ga. Wil jij alvast een plekje claimen om in mei samen aan de slag te gaan? Stuur dan een mail naar shana@roadtogrow.be en ik contacteer je binnenkort om te bekijken of er een match is! Je kan via de VDAB loopbaancheques al vanaf €40 vier uur coaching volgen.

Heb jij nog geen recht op VDAB loopbaancheques of vind je de stap naar individuele coaching te groot? Dan kan ik alvast verklappen dat ik na mijn zwangerschapsrust met een nieuwe cursus kom waarin jij op je eigen tempo dezelfde inzichten opdoet als tijdens coaching. Je krijgt in deze cursus antwoord op vragen als ‘wie ben ik’, ‘wat kan ik’, ‘wat wil ik’,…

Meer info volgt later! Wil je deze info als eerste ontvangen, inclusief korting op de cursus? Zet je dan op de wachtlijst. Dit is geen verplichting tot inschrijving, je krijgt gewoon als eerste alle info!

ROAD TO REMOTE

De derde ronde van het Road to Remote traject liep af vlak voor mijn zwangerschapsrust. In dit traject deel ik al mijn kennis en de stappen die ik heb genomen naar meer vrijheid en werkgeluk met jou. Zo leer jij hoe je je talenten locatieonfahankelijk kan inzetten: werken waar en wanneer je wilt. 

Het is een online traject boordevol kennis en info: de academy met maar liefst 8 online modules, een werkboek, templates, live sessies,…

Wanneer en in welke vorm ik het traject opnieuw lanceer, weet ik nog niet. Zet je op de wachtlijst om als eerste op de hoogte gebracht te worden bij een herlancering. Mensen op de wachtlijst krijgen ook steeds als eerste kans om in te schrijven in mijn trajecten, mét een fikse korting!