fbpx
Jobcoaching Road to Grow
Shana

Shana

“Ik zie nu de mogelijkheden voor de toekomst”

Deelneemster van Unleash Your Talents aan het woord

“Met het traject heb ik echt eens voor mezelf gekozen en dat kan ik alleen maar aanraden.” Aldus één van de lucky ones die momenteel mijn traject Unleash Your Talents volgt. 

Ik sprak met een deelneemster van Unleash Your Talents. Ze wilde haar loopbaan als online marketeer bij een marketingbureau nieuw leven inblazen en volgt momenteel de online modules. Tijd voor een babbel over haar persoonlijk traject en hoe ze Unleash Your Talents ervaart. Je ontdekt het in deze blog!

“Ga ik dit mijn hele leven blijven doen?”

Eind 2022 schreef deze jonge marketeer zich in voor Unleash Your Talents. 

“Voor ik het traject begon, zat ik met enkele vragen over mijn job: Ga ik dit mijn hele leven blijven doen? Is dit wel iets voor mij? Hoe gaat mijn job er in de toekomst uitzien? etc. Ik twijfelde enorm aan mijn job.”

Een knagend gevoel dat steeds groter werd en vele vragen die onbeantwoord bleven, tot Unleash Your Talents. 

Unleash Your Talents kwam op haar pad

Ze leerde Unleash Your Talents en RoadtoGrow kennen via Instagram. Vrij snel schreef ze zich in voor het traject. De eerste stap naar meer werkgeluk was gezet! 

“Ik heb Shana leren kennen via Instagram. Ik kwam haar profiel tegen en daar zag ik iets staan over ‘je talenten ontdekken’. Dat sprak mij meteen aan, omdat ik op dat moment in een dipje zat en mij vragen stelde over mijn job!”

Haar grootste drijfveer om zich in te schrijven? Het ontdekken van haar talenten. Die kennen en erkennen, zijn dan ook ontzettend belangrijk om te weten te komen welke job écht bij je past. Want een job waar je goed in bent en waarvoor je je talenten kan inzetten, houdt je energie hoog. De motor van je werkgeluk dus! 

Aan de hand van video’s met mijn kennis, inspirerende praktijkvoorbeelden en laagdrempelige oefeningen heeft ze haar talenten beter leren kennen. Informatie van onschatbare waarde! 

De troeven van Unleash Your Talents

Je talenten zijn slechts één onderdeel van je kern. Er zijn nog zo veel andere aspecten die jou jou maken. Denk maar aan je mindset, waarden, valkuilen en angsten. 

“Er was ook een module die over geld ging. Eerst stelde ik mij de vraag waarom dat hoofdstuk er eigenlijk in zat en waarom dat zo belangrijk zou kunnen zijn. Eens ik de module aan het volgen was, merkte ik dat de manier waarop je naar geld kijkt eigenlijk wel een belangrijk aspect is. Dat vond ik ook heel interessant.”

Unleash Your Talents bestaat uit 9 online modules die voor je klaarstaan in het RoadtoGrow leerplatform, mét een online community om vragen te stellen en inspirerende verhalen te delen. Het traject begint met een nulmeting van je werkgeluk, zodat je kan reflecteren over je huidige situatie. Daarna volgen er 7 modules met onmisbare topics voor werkgeluk: 

  • Mindset
  • Doelen 
  • Veerkracht en balans
  • Ken jezelf
  • Jouw unieke loopbaanpad
  • Solliciteren
  • Vrijheid ervaren

Op het einde van het traject creëer je jouw persoonlijk ontwikkelingsplan in de activatiemodule. Dit om ervoor te zorgen dat je overgaat tot actie en je loopbaan zelf in handen neemt. 

Als extraatje heb ik 3 bonussen voor jou: 

  • een masterclass van Ellen van The Time Hub, waarin ze je meeneemt in de wondere wereld van focus management om productiever te werken. 
  • een masterclass van Fantina van FantiFlow over hoe je reflectie kan inzetten om meer werkgeluk te ervaren. 
  • een masterclass van mijzelf, waarin je alles ontdekt over hoe people pleasing en perfectionisme je belemmeren. 

Je krijgt ook een digitaal werkboek en kan steeds bij mij terecht voor constructieve feedback. 

Benieuwd naar wat Unleash Your Talents voor jou in petto heeft? Ontdek het hier

Geen carrièreswitch, wel nieuwe inzichten

Nu het traject voor haar stilaan op het einde loopt, blikt ze er zeer tevreden op terug. Ze doet nog steeds dezelfde job in hetzelfde bedrijf. Maar! Ze doet het veel liever, omdat ze meer initiatief durft nemen en zich zekerder voelt. 

“Door het traject heb ik ook mezelf beter leren kennen. Ik heb ontdekt waar ik goed in ben en welke vaardigheden ik kan benutten. Er is bijvoorbeeld uitgekomen dat ik organisatorisch sterk ben en dat probeer ik nu mee te nemen in mijn job, in plaats van het allemaal op mij te laten afkomen. Mijn vaardigheden, die ik heb leren kennen, probeer ik nu meer in te zetten.”

Het traject heeft haar ook aan het denken gezet over andere sectoren. Zo is ze nu als flexijobber aan de slag in een B&B, om te ontdekken of die sector haar ook ligt. En er is nu een leuke afwisseling tussen bureauwerk en sociale interacties, waar ze zeker naar op zoek was! 

“Het is heel leuk om die balans nu te hebben. En die stap heb ik enkel gezet, of beter gezegd, durven zetten, sinds het traject.”

“Me-time en zelfzorg”

“Ik zou iedereen willen meegeven dat ze eens iets voor zichzelf mogen doen. Het traject is me-time en zelfzorg. En twijfel niet omdat je schrik hebt van wat anderen daarvan zouden denken of zeggen. Gewoon aan jezelf denken en de stap wagen.”

Unleash Your Talents is niet enkel een cursus over jezelf, maar ook voor jezelf. Om je eigen weg te kunnen uitstippelen. Een weg waarop je gelukkig bent! 

Gun jij jezelf ook die prachtige inzichten over jezelf? Duidelijkheid, rust en meer balans? Dan is het traject Unleash Your Talents echt iets voor jou. Ontdek er alles over en schrijf je in!

Interessant? Deel mijn post!