fbpx

Road to Remote Challenge

REALISEER IN 5 DAGEN MEER VRIJHEID & WERKPLEZIER

Schrijf je in en start meteen jouw weg naar locatieonafhankelijk werk!

Wat?
5 dagen concrete en snel implementeerbare tips in je mailbox waardoor jij meteen meer vrijheid kan ervaren.

Wat kost het?
Helemaal NIKS, je krijgt deze challenge van mij als Black Friday cadeau! 

Wanneer?
26 – 30 november

Wat heb je nodig?
Enkel je e-mails waar je dagelijks een mailtje van mij ontvangt. En 30 minuten per dag om aan de slag te gaan met de oefening & tips!

Road to Remote
Vrijheid

Mijn weg naar vrijheid

Een aantal jaar geleden zat ik gevangen in mijn job. Een twenty-something met een goed diploma, een deftige job met heel wat voordelen, en toch doodongelukkig. Was dit het leven dat ik tot mijn minstens 65 wou leiden – of zeg maar lijden? NEE.

Toen ik geen energie meer had om ‘s avonds een vuilzak buiten te zetten of in het weekend leuke dingen te doen, wist ik dat het anders moest. 

Ik gooide alles om, kwam uit mijn comfortzone en overwon mijn angsten. Ik zette mijn kennis als arbeidspyscholoog en loopbaancoach in voor mezelf. Vandaag de dag voel ik me vrij, terwijl ik met veel plezier en passie mijn job doe. En ik leer jou hoe jij dit ook voor jezelf kan creëren!

Herken jij dit?

  1. Je hebt het gevoel geleefd te worden door je job en je houdt weinig energie over voor andere dingen; 

  2. Je droomt van meer vrijheid en werken waar en wanneer je wilt, maar hebt geen idee hebt hoe daaraan te beginnen;

  3. Bij de gedachte aan locatieonafhankelijk werk voel je meteen angsten bovenkomen: wat met het financiële plaatje? Wat zal mijn omgeving zeggen? Is dit wel iets voor mij? Ga ik dat wel kunnen? Wat als het niet lukt?

Is het antwoord minstens 1x ‘JA’?

Je leven is geen oefening, het is de real deal.

Je verdient het om NU te genieten!

Tijdens de Road to Remote Challenge gaan we in op de volgende uitdagingen.

Mindset

Alles begint bij mindset, zo ook deze challenge. We nemen je (werk)mindset goed onder de loep en gaan aan de hand van een concrete oefening na hoe jij weer groots durft te dromen! 

Angsten

Wist je dat de reden dat je nog geen concrete stappen hebt gezet wellicht ligt in onderbewuste angsten of blokkerende overtuigingen? Leer tijdens de challenge hoe je deze angsten overwint.

Doelen

90% van de mensen start niet omdat ze geen idee hebben waar ze naartoe willen. Het stellen van doelen is dus cruciaal om locatieonafhankelijk werk te realiseren. Ik leer jou hoe!

Ken jezelf

Niet iedereen wordt blij van met zijn gat op het strand developer te zijn. You do you, één van mijn basisprincipes! Ontdek wie je bent en wat je graag doet.

EN DAT ALLEMAAL GRATIS EN VOOR NIKS

Mijn Black Friday cadeau voor jou

Ben je er klaar voor?