fbpx

ROAD TO REMOTE TRAJECT

REALISEER WERKGELUK EN VRIJHEID door een leven te creëren waarin je werkt van waar jij wil

Road to Remote

Ik ben Shana en ik weet hoe je je voelt. Drie jaar geleden voelde ik me gevangen. Ik moest elke dag van 8u30 tot minstens 17u op kantoor zijn en had het gevoel dat mijn leven geleid werd door mijn werk(gever). Resultaat? Voortdurend stress, weinig controle en niet blij met hoe mijn leven eruit zag. Er moest iets veranderen.

Ik ging er een paar maanden tussenuit om alles op een rijtje te zetten en besloot mijn leven anders vorm te geven. And I did. Ik nam ontslag en sprong in het onbekende, ik creëerde mijn weg naar vrijheid. Vandaag werk ik van waar ik wil zonder financiële stress. Je hoeft hiervoor geen ondernemer te zijn, ik werk al sinds 2018 locatieonafhankelijk. In 2020 begon ik als zelfstandige in bijberoep, in 2021 kon ik van het ondernemen mijn hoofdberoep maken. Alles draait om de juiste keuzes.

Sta jij in deze Corona periode meer stil bij wat je nu eigenlijk wil met je leven? Ik snap het, het hield ook mij erg bezig. En dat is exact waarom ik het Road to Remote traject heb gemaakt: om mijn kennis van de afgelopen jaren met jou te delen en je te leren hoe ook jij meer vrijheid kan inbouwen in je leven.

Road to Remote

Herken jij dit?

 • Je werkt keihard en hebt geen tijd voor selfcare of quality time.
 • Je wordt niet blij van 20 vakantiedagen per jaar.
 • Je wil remote werken maar voelt angst voor (financiële) risico’s.
 • Je laat de jaren maar passeren en kijkt uit naar het moment vanaf wanneer je écht kan genieten.
 • Je ziet jezelf vroeg of laat in een burn-out belanden door de manier waarop je momenteel geleefd wordt.

Zou jij graag:

 • NU beginnen genieten van het leven zodat je gelukkig en vrij bent?
 • Zelf de juiste keuzes leren maken om meer vrijheid te creëren?
 • Je skills en talenten inzetten in een locatieonafhankelijke job, zodat jij geld kan verdienen van waar je wilt?
 • Je angsten overwinnen zodat remote werken realiteit wordt?
 • Je eerste ticket boeken voor een remote werktrip?
Remote werken

Dan is het Road to Remote traject exact wat jij nu nodig hebt!

Vrijheid creëren

In het Road to Remote traject nemen we stap voor stap de acties die je nodig hebt om je leven te transformeren van ‘geleefd worden’ naar ‘leven’. Ik toon je de exacte stappen die ik nam om voor mezelf een locatieonafhankelijk leven te creëren. Ik leer je je angsten overwinnen, welke skills belangrijk zijn en hoe jij jouw competenties en talenten locatieonafhankelijk kan inzetten. Je leert welke remote jobs er bestaan en hoe jij je unieke pad naar vrijheid kan vormgeven. Samen bekijken we welk inkomen jij nodig hebt om je ideale leven te leiden en op welke manieren je dat kan genereren.

Als Arbeids- & Organisatiepsycholoog bouwde ik heel wat ervaring op in het begeleiden van mensen in hun zoektocht naar geluk op het werk. Daarnaast heb ik als HR-expert jarenlange ervaring in het begeleiden van organisaties in hun HR-processen waardoor ik dus maar al te goed weet hoe het er in vele organisaties in verschillende sectoren aan toe gaat. Daarnaast ben ik ook gecertificeerd loopbaancoach, waardoor ik de juiste oefeningen en tips kan aanbieden om jou inzicht te geven in je unieke talenten en competenties. Deze kennis en ervaringen samen met mijn eigen persoonlijke verhaal maken dat ik dit programma kwalitatief voor jou kan maken.

Dit is het meest uitgebreide programma op de markt, aangezien het mindset, loopbaancoaching & locatieonafhankelijk werken combineert. Ik beloof je dat je na het volgen van dit traject kan werken waar en wanneer jij wilt!

 

Hoeveel geld is vrijheid en je geluk jou waard? Schrijf je vandaag nog in!

Nu voor slechts €317

Of het programma terug komt en aan welke prijs, daar kan ik op dit moment geen uitspraken over doen. Met een baby on the way heb ik oprecht geen idee wanneer ik het programma opnieuw lanceer, en hoe ik het dan zal vormgeven.  Stap dus in nu het nog kan.

En wees nu eerlijk, wat heb je te verliezen? Als je nu niet in actie schiet, zal je het nooit doen en settle je voor het leven dat je nu hebt. Helemaal prima, maar het feit dat je al tot hier gelezen hebt, betekent dat jij eigenlijk iets anders wilt. Misschien geef jij je leven vandaag de dag een 4/10, misschien een 7/10. Samen gaan we voor die 10/10!

Werken in vliegtuig
know yourself

Wat krijg je?

Een gegarandeerde transformatie in je manier van leven, meer vrijheid en werkgeluk. 

 • Levenslange toegang tot 8 modules in een online leerplatform. Deze modules kan je bekijken waar en wanneer je wilt. We starten op 3 januari met wekelijks een nieuwe module. 
 • Meer dan 8 uur aan videomateriaal waarin ik al mijn inzichten en kennis met jou deel, zodat jij stap voor stap aan de slag kan.
 • Een ondersteunend werkboek in PDF vorm met meer dan 100 pagina’s vol oefeningen en inzichten, zodat je meteen aan de slag kan gaan. Je gaat namelijk écht actie nemen in dit programma. 
 • Twee live online groepssessies in de vorm van Q&A waarin ik al jouw vragen beantwoord en je verder help.
 • Eeuwige toegang tot de Facebook Community met andere deelnemers en mezelf, zodat we elkaar voor altijd kunnen blijven helpen en inspireren!

Exclusief voor de eerste eerste inschrijvers!

Omdat het leven aan de rappen is, heb jij als snelle inschrijver nog een aantal extra voordelen:

 • Een geprint werkboek in je brievenbus voor de eerste 7 inschrijvers (UITVERKOCHT);
 • Een extra bonussessie ‘Mijn unieke waarom’ voor de eerste 20 inschrijvers.

Modules

Jouw investering?

Aangezien je al hier op deze pagina zit, zit je waarschijnlijk al te popelen om met het traject te starten. Maar je vraagt je wellicht nog af wat dit plaatje kost? Voor deze transformatie betaal jij  slechts €317. In ruil voor die €317 krijg jij:

 • Een sterke mindset waarmee jij je angsten kan overwinnen;
 • Zicht op jouw talenten en drijfveren en hoe je deze best inzet;
 • Meer rust in je hoofd, doordat je op een andere manier naar werk & leven gaat kijken;
 • Toegang tot het totaalpakket van dit traject: de online modules, het werkboek, templates, de community met gelijkgestemde zielen,…

Bij inschrijving kan je kiezen om het bedrag in één keer of in schijven te betalen, waardoor jij nu al voor €67 per maand kan instappen. Crazy, I know!

Wat anderen zeggen

Na dit programma:

 • Weet jij uit wat voor soort remote werk je energie zal halen;
 • Beslis jij of je best gaat ondernemen of voor een baas blijft werken;
 • Begrijp jij heel goed wat remote of plaats onafhankelijk werken is en hoe dit op jou van toepassing kan zijn;
 • Kan jij je angsten en bezorgdheden overwinnen;
 • Is het duidelijk welke stappen je best zet op jouw unieke pad richting vrijheid door remote werken;
 • Weet jij wat de beste manieren zijn om je baas te overtuigen van locatieonafhankelijk werken;
 • Weet jij hoe je voldoende geld kan verdienen terwijl je werkt van waar je wil;
 • Begrijp jij dat Lifestyle Design niet draait om miljonair worden, maar een leven naar jouw termen opbouwen;
 • Kan jij je ticket boeken om op locatie te gaan werken!

"I am not what happened to me. I am what I chose to become."

FAQ

Wil jij graag meer vrijheid in je leven en werken van waar je wil? Om welke reden dan ook? En ben je bereid hier zelf actie voor te nemen? Dan JA, dit programma is heel zeker iets voor jou!

Het programma start op 3 januari 2022, waarna wekelijks een nieuwe module volgt. Je schrijft je nu in pre-order in aan een voordelig tarief, op 8 december gaat de prijs omhoog can €249 naar €279.

Je krijgt levenslang toegang tot de modules, je hebt dus alle tijd om de modules op jouw tempo te bekijken. Het werkboek en de templates kan je downloaden en heb je dus ook levenslang als naslagwerk!

Ja, in schijven betalen is mogelijk. Je kan meteen het volledige bedrag (€317) betalen of kiezen om in 2 schijven van €162 of zelfs in 5 schijven van €67 te betalen. Je kiest een optie bij je inschrijving.

Door de mogelijkheid om te betalen in schijven neem je dus al voor €67 per maand deel. Dat is 1 etentje per maand minder, en dat is niet eens zo moeilijk in Corona tijden ;-).

Droom jij nog van ‘one day’, of is vandaag ‘day one’ van jouw leven richting vrijheid? Het is NOOIT TE VROEG om te beginnen met genieten van je leven. Voor je het weet, ben je weer vijf jaar verder en heb je spijt dat je niet eerder begonnen bent met het in handen nemen van je eigen leven… En wie weet hoe veel mijn programma tegen dan kost ;-).

Het maakt helemaal niet uit of je ondernemer of werknemer bent. Het programma gaat om het loslaten van bepaalde assumpties en vrijheid bouwen in je leven en dat kan je zowel als werknemer als ondernemer. Als ondernemer heb je natuurlijk zelf meer impact op je manier van werken, als werknemer zal je je werkgever moeten overtuigen van de voordelen van locatieonafhankelijk werken, of voor jezelf bepaalde keuzes maken over de context waar je in zit. Het programma helpt je hier ook op voor te bereiden!

Het maakt helemaal niet uit of jij al sippend aan een cocktail op Ibiza wil werken of vanuit je slaapkamer: alles kan! 

Zeker! Als ondernemer kan het interessant zijn om het programma als zakelijke kost in te brengen. 

Volg dit programma niet als je graag vasthoudt aan zekerheden en niet openstaat voor verandering. Als je niet out of the box durft denken en je angsten niet onder ogen durft komen, gaat het programma jou niet helpen. We helpen je wel deze angsten in kaart te brengen en ermee te leren omgaan, dus zo lang je hiervoor openstaat, zal je zeker stappen zetten! Het resultaat van dit programma is een gedeelde verantwoordelijkheid tussen mij en jou: ik reik je content, mijn kennis en heel wat inzichten aan; jij neemt actie.

Andere vragen? Mail shana@roadtogrow.be

See you on the other side!

Wil je graag meer lezen over mijn visie en waarom ik dit programma ontwikkelde? Lees dan zeker mijn blog ‘Vrijheid creëren door remote werken’ of mijn persoonlijke verhaal.