fbpx

START TO GROW WORKSHOP

NEEM JE GROEI IN EIGEN HANDEN en ontdek hoe jij succesvol wordt

Remote Werken

Drie jaar geleden voelde ik me gevangen. Ik moest elke dag van 8u30 tot minstens 17u op kantoor zijn en had het gevoel dat mijn leven geleid werd door mijn werk(gever). Resultaat? Voortdurend stress, weinig controle en niet blij met hoe mijn leven eruit zag. Er moest iets veranderen.

Ik ging er twee maanden tussenuit om alles op een rijtje te zetten en besloot mijn leven anders vorm te geven. And I did. Ik nam ontslag en sprong in het onbekende, ik creëerde mijn weg naar vrijheid. Vandaag weet ik heel goed wat ik wil en waar ik energie van krijg, waardoor ik mijn job elke dag met plezier doe. Alles draait om de juiste mindset, keuzes en het nemen van actie.

Herken jij dit?

 • Je werkt keihard, maar kan niet genieten van het geld dat je overhoudt.
 • Je hebt steeds minder energie om uit bed te komen en weer hetzelfde werk te doen.
 • Je bent slaaf van je werk en organiseert je hele leven hiernaar.
 • Je voelt je gevangen, maar hebt geen idee wat je opties zijn.
 • Je weet niet wat jouw missie is in het leven.
 • Je laat de jaren maar passeren en kijkt uit naar het moment vanaf wanneer je écht kan genieten.
 • Je ziet jezelf vroeg of laat in een burn-out belanden door de manier waarop je momenteel geleefd wordt.

Zou jij graag?

 • Weten hoe jij het verschil kan maken met iets wat je echt graag doet?
 • Werken in een job waarvoor je ‘s ochtends uit bed springt?
 • Je groei en loopbaan zélf in handen nemen?
 • Eindelijk tijd creëren om je dromen en grote ideeën waar te maken?

Dan is de Start to Grow Workshop exact wat jij nu nodig hebt!

Tijdens de Start To Grow workshop op 16 oktober zetten we jouw dromen op de eerste plaats en ga je naar huis met heel wat inzichten en handvaten om je eigen loopbaan in handen te nemen. Je bouwt de fundamenten van je toekomst waarin werk en plezier écht hand in hand kunnen gaan.

Remote Growth Programma

Als Arbeids- & Organisatiepsycholoog bouwde ik heel wat ervaring op in het begeleiden van mensen in hun zoektocht naar geluk op het werk. Daarnaast heb ik jarenlange ervaring in het begeleiden van organisaties in hun HR-processen waardoor ik dus maar al te goed weet hoe het er in vele organisaties in verschillende sectoren aan toe gaat. In mijn rol van loopbaancoach mocht ik al vele mensen begeleiden naar een job waar ze hun talenten maximaal kunnen inzetten. Ik gaf als gastspreker ook al meer dan 10 inspiratiesessies over talentmanagement. 

Voor mezelf creëerde ik een job die perfect blendt met hoe ik wil leven: onafhankelijk en gepassioneerd. De laatste jaren investeerde ik duizenden euro’s in mezelf om ook te groeien als ondernemer, waardoor ik kan werken waar en wanneer ik wil

Al deze kennis en ervaringen samen met mijn eigen persoonlijke verhaal maken dat ik deze workshop kwalitatief voor jou kan maken.

Geef jezelf het perfecte cadeau: schrijf je nu meteen in en groei!

Wat doen we tijdens de workshop?

In kleine groep zet je jezelf in de startblokken voor jouw verdere groei en ontwikkeling. Tijdens de workshop deel ik al mijn inzichten vanuit mijn ervaring als loopbaancoach, ondernemer en remote werker met jou, zodat jij ook jouw loopbaan in eigen handen kan nemen. Tijdens deze 4 uur durende workshop werk jij aan je mindset én ga je aan de slag met concrete oefeningen. Je wordt ondergedompeld in het Road to Grow Framework en stapt met concrete acties naar buiten.

Het is geen individuele begeleiding, wel wordt de groep bewust klein gehouden zodat je mijn volle aandacht krijgt en leert uit de interactie met andere deelnemers. Vergis je niet: JIJ bent degene die actie neemt. Ik begeleid jou en geef dat duwtje in de rug dat je nodig hebt om uit je gekende patronen te stappen en dromen na te jagen.

Schrijf je in voor 10 september en ontvang gratis toegang tot de Masterclass Werkgeluk t.w.v. €49: een twee uur durende online mindset training, te bekijken waar en wanneer je wilt.

Wanneer is deze workshop voor jou?

 • Als jij je groei en werkgeluk in eigen handen wil nemen;
 • Als jij klaar bent om weg te stappen van het werkleven ‘zoals het hoort’ en je eigen doelen en ambities na te jagen;
 • Als jij bereid bent om naar jezelf te kijken, jezelf beter te leren kennen en te leren van anderen.

Wanneer is deze workshop niet voor jou?

 • Als jij graag voor de rest van je leven op dezelfde plek gevangen blijft zitten;
 • Als je niet bereid bent uit je comfortzone te stappen;
 • Als werkgeluk en een goede balans met jouw privé voor jou onbelangrijk zijn;
 • Als je niet bereid bent in jezelf en je toekomst te investeren.
Start to Grow
Start to Grow

Concreet

 • 16 oktober 2021 13:00 tot 17:00
 • The Ruby – Zemst
  • 25 min van Antwerpen
  • 20 min van Brussel
  • 15 min van Mechelen
 • Slechts 8 plekken beschikbaar
 • €199 incl. BTW
 • Inclusief leuke goodies 🙂
 • Drank & snacks worden voorzien
 • Boek je voor 10/9? Dan krijg je gratis toegang tot de online Masterclass Werkgeluk (t.w.v. €49)

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met me op of plan meteen een gratis call in.

I hope to see you on the other side! 

Define your path

Foto’s: Sacha Creative Concepts & Liesje Brockley Photography